Onze Dagbesteding

Onze doelgroepen zijn jongvolwassenen, met een verstandelijke beperking, met ADHD, ADD of autisme, categorie verstandelijk licht tot licht matig, jongvolwassenen met een afstand tot de arbeidsmarkt of met een re-integratie vraagstuk via de wet WMO, WLZ, PGB (persoonsgebonden budget) en leerlingen met speciaal onderwijs.

Mochten er aanvragen zijn vanuit andere doelgroepen of leeftijdscategorie├źn dan kan er zeker gekeken worden naar de mogelijkheden en naar de interactie en verbinding met de groep zodat een plekje ten alle tijden passend is.

Onze samenwerkingspartner en vertegenwoordigers van deelnemers zijn betrokken in het proces en zullen frequent worden geraadpleegd en geïnformeerd over de gang van zaken en het welbevinden van onze deelnemers.

Ons aanbod van dagbestedingsactiviteiten is uitermate divers en behelst zowel arbeidsmatige als belevingsgerichte dagbesteding. Denk hierbij aan activiteiten in de dierenweide, de tuinen en het opbouwen van de camping en wijngaard. Ook lekker meehelpen in de multifunctionele ruimte wanneer daar iets te doen is, de ruimte gereed maken voor gasten, koffie en thee klaarzetten en meehelpen met het bereiden van bijvoorbeeld een lunch of een borrelplankje.

Voordat een deelnemer bij ons zijn plekje vindt zal er eerst kennisgemaakt worden, zal er een intakegesprek plaatsvinden en zal er een zorgplan worden opgesteld.