Onze Camping

Verbindingsboerderij de Koolberg heeft per 26 april 2024 haar kleinschalige camping geopend. Er zijn zo’n 20 ruime campingplekken gerealiseerd op het terrein van de boerderij en daarnaast zijn er 6 tenten geplaatst voor 2 tot 4 personen. Deze kunnen gehuurd worden via Tent-Ok. Neem alleen je beddengoed en persoonlijke spullen mee, de rest is allemaal aanwezig. Geen zin om van alles mee te nemen? Alles is ook via Tent-Ok bij te boeken! Zo kan je vakantie direct beginnen!

Deze camping is bedoeld voor de natuurliefhebber, kleinschalige woongroepen voor kinderen die in een prikkelarme omgeving willen logeren, maar ook voor mensen die de boerderij bezoeken voor een cursus of workshop. Het doel van de Verbindingsboerderij is om een rustige en ontspannen omgeving te creëren waar mensen elkaar kunnen ontmoeten en zich kunnen verbinden met de natuur en elkaar.

Er is gratis WiFi aanwezig. Het sanitair heeft 4 douches (zonder bijbetaling) en 4 toiletten. Dit gebouw ligt aan het begin van de camping (plattegrond volgt).

Onze kampeerplekken hebben 10 ampère stroomaansluiting en geen watertappunt. De plek is beschikbaar voor 1 kampeermiddel en 2 personen,
(caravan maximaal 8 meter inclusief dissel of camper maximaal 7,5 meter), maximaal 5 personen en maximaal 1 hond.

De camping zal volledig worden afgestemd op de visie van de Verbindingsboerderij, waar duurzaamheid en verbinding centraal staan. De Verbindingsboerderij ziet de kleinschalige camping als een nieuwe manier om hun waarden en visie op een duurzame en verbonden samenleving te delen. Het biedt gasten de mogelijkheid om op een unieke en inspirerende manier te kamperen en te genieten van de rust en natuur om hen heen.

Klik op de link voor onze huisregels.