Onze Wijngaard

Verbindingsboerderij de Koolberg heeft grootse plannen voor de toekomst, waaronder de bouw van een eigen wijngaard en de productie van hun eigen wijn. Het is een spannend project dat in mei 2024 van start is gegaan en waar nu druk aan wordt gewerkt. Om een succesvolle wijngaard te bouwen, is er veel onderzoek en voorbereiding nodig. De Verbindingsboerderij heeft daarom verschillende experts ingeschakeld om te helpen bij het plannen en voorbereiden van hun wijngaard. Er is druk georiënteerd op gebied van grondbewerking, druivenrassen en klimatologische omstandigheden om de perfecte omgeving te creëren voor het kweken van hun druiven. De keuze is gevallen op de druifsoort Solaris.

Het doel van de Verbindingsboerderij is om een eigen en unieke smaak te creëren die past bij hun visie op duurzaamheid en verbinding. Door hun eigen wijn te produceren, willen ze niet alleen hun gasten een unieke ervaring bieden, maar ook hun bijdrage leveren aan een duurzamere wereld.

Met de wijngaard wordt ook een nieuwe dimensie toegevoegd aan de activiteiten van de Verbindingsboerderij. Het wordt een nieuwe manier om gasten te laten kennismaken met de boerderij en haar waarden, en biedt mogelijkheden voor wijnproeverijen, workshops en (bruiloft)feesten. Verbindingsboerderij de Koolberg is erg enthousiast over hun nieuwe plannen en kijkt uit naar de toekomst van hun wijngaard en eigen wijn. Het is een geweldige toevoeging en zal bijdragen aan de duurzame en verbonden visie van de Verbindingsboerderij.

Geïnteresseerd in dagbestedingsdeelname bij het opbouwen van deze unieke wijngaard? Klik hier!