Onze Visie

Al meer dan 15 jaar werken we aan onze visie en zochten we de perfecte locatie om deze ook daadwerkelijk te kunnen verwezenlijken. Met onze ervaring, kennis en passie hebben we de afgelopen jaren onze plannen bijgeschaafd en nu hebben we eindelijk de juiste locatie gevonden om onze visie tot leven te brengen.

Onze visie draait om verbinding en dit betekent niet alleen de verbinding tussen mens en natuur, maar ook de verbinding tussen mensen onderling. We willen een plek creƫren waar iedereen zich welkom voelt en waar we samen bouwen aan een betere toekomst. Veiligheid, plezier en ruimte zijn hierbij belangrijke kernwoorden en vormen de basis van alles wat we doen. Bij Verbindingsboerderij de Koolberg geloven we in een duurzame toekomst waarin we samenwerken en zorgen voor onze omgeving.

Bij Verbindingsboerderij staat de mens centraal en bestaat de mogelijkheid om de eigen kracht te ondervinden en te omarmen. Dit doen wij door het verbinden van doelgroepen met een diversiteit aan talenten en ontwikkelingen, om van elkaar te leren, te waarderen, te begrijpen en te groeien. Dit alles in een veilige omgeving en in de aanwezigheid van positivisme.