Onze Zorg

Verbindingsboerderij de Koolberg heeft als doel om een veilige en prettige werkplek te creëren voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, zowel op geestelijk als lichamelijk gebied. Bij de Verbindingsboerderij denken ze altijd in mogelijkheden en kansen in plaats van beperkingen. De mens staat daarbij altijd centraal.

Medio 2023 wil de Verbindingsboerderij deze plannen tot uiting laten komen door het aanbieden van gepaste activiteiten die voldoen aan alle aspecten die belangrijk zijn in deze branche. Zo kan er bijvoorbeeld gedacht worden aan activiteiten op het gebied van landbouw, natuurbeheer en/of horeca. De Verbindingsboerderij zal hierbij altijd rekening houden met de persoonlijke capaciteiten en wensen van hun cliënten.

Naast het aanbieden van gepaste activiteiten wil de Verbindingsboerderij ook een veilige, plezierige en prettige leer- en werkomgeving creëren. Hierbij wordt er aandacht besteed aan de gezondheid, veiligheid en welzijn van de cliënten. Zo worden er bijvoorbeeld aangepaste werkplekken en hulpmiddelen gecreëerd en wordt er gezorgd voor voldoende begeleiding en ondersteuning.

De Verbindingsboerderij is van mening dat iedereen het recht heeft om te werken en zich te ontwikkelen in een veilige en prettige omgeving. Daarom willen zij zich inzetten voor het bieden van een passende werkplek aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. De Verbindingsboerderij hoopt hiermee bij te dragen aan de ontwikkeling en groei van hun cliënten, maar ook aan de maatschappij als geheel. Want iedere boom begint als klein zaadje.