Onze Camper “BOB”

Vanaf 28 augustus 2023 tot 25 maart 2024 heeft de familie Fabriek (Roos, Robin, Adía, Jiali en Woef La Chouffe) een reis gemaakt met de camper genaamd BOB.

Deze reis heeft BOB en de familie naar fantastische plekken gebracht en veel mooie herinneringen gegeven. Ze hebben een FANTASTISCHE reis achter de rug waar ze zóveel fantastische mensen hebben ontmoet, prachtige plekken hebben bezocht, wijze lessen hebben geleerd, magische momenten hebben beleefd en soms door hele moeilijke momenten gingen. Voor het gehele verhaal kun je de BLOB van de familie hier lezen.

Verbindingsboerderij de Koolberg kwam in contact met de familie Fabriek na een oproep via facebook voor een liefdevolle plek om BOB te laten genieten van deze zomer! Aangezien wij graag verbinden was het berichtje snel gestuurd.

Samen hebben we BOB een plek op onze terrein gegeven en kun je de reis van de familie Fabriek zelf beleven! BOB ademt zijn avonturen uit en neemt je mee terwijl je geniet van de rust die onze plek te bieden heeft.

Mocht je de beleving met BOB willen mee maken, neem dan contact op via info@verbindingsboerderijdekoolberg en vraag naar alle mogelijkheden. BOB is niet te huur om mee te gaan rijden!

Er kunnen maximaal 2 volwassenen en 3 kinderen in slapen, keukentje, gratis wifi, klein sanitair en alles wat er nodig is om lekker te genieten bij Verbindingsboerderij de Koolberg!