HXtival juni – 2024

Welkom op Verbindingsboerderij De Koolberg – Dé magische thuisbasis van HXtival!

Stap binnen in een wereld vol betovering en ontdek de unieke sfeer van Verbindingsboerderij De Koolberg, de gastvrije locatie waar HXtival tot leven komt. Gelegen in het charmante Westerbeek, verwelkomt deze idyllische boerderij je met open armen voor een dag vol inspiratie, creativiteit en verbinding.

Een betoverende dag awaits:

Op deze betoverende locatie komt HXtival tot bloei, een evenement georganiseerd door HX magazine dat een smeltkroes is van diverse ervaringen. Ontdek een wereld vol kraampjes met kunst, ambachten en lekkernijen. Laat je inspireren door inspirerende sprekers en geniet van intieme readings die je ziel raken. Laat je meeslepen door de klanken van live muziek die de lucht vullen.

Een magische sfeer:

Wandel door de prachtige tuinen en ontdek verborgen hoekjes waar je kunt genieten van momenten van rust en reflectie. De locatie ademt karakter en nodigt je uit om deel te nemen aan workshops, lezingen en andere activiteiten die de geest verrijken.

Een dag van betovering:

Of je nu komt als bezoeker, standhouder, artiest of nieuwsgierige geest, Verbindingsboerderij De Koolberg zal jouw HXtival-ervaring omhullen met haar magische aura. Hier zal je nieuwe connecties maken, ontdekkingen doen en deelnemen aan een dag die je inspireert en transformeert.

Bezoek ons:

Verbindingsboerderij De Koolberg wacht op jouw komst. Betreed deze bijzondere ruimte en ervaar de unieke sfeer die HXtival mogelijk maakt. We nodigen je uit om deel te nemen aan een dag vol verwondering en verbinding in deze betoverende omgeving.

Locatie: Verbindingsboerderij De Koolberg, Koolberg 3, Westerbeek
Datum: 1 juni 2024, van 14:00 tot 21:00 uur (voor meer informatie bezoek de website)

Ontdek de betovering:

Van kraampjes tot sprekers, readings tot live muziek – HXtival belooft een dag vol betovering en onvergetelijke ervaringen. Koop jouw tickets vandaag nog op www.hxtival.nl en maak je klaar om ondergedompeld te worden in de magische wereld van HXtival – Waar magie en inspiratie samenkomen!